A SECRET WEAPON FOR پمپ سانتریفیوژی

A Secret Weapon For پمپ سانتریفیوژی

A Secret Weapon For پمپ سانتریفیوژی

Blog Article

 پمپ‌های ضد اسید معمولاً از مواد مقاوم در برابر خوردگی ساخته می‌شوند که این امر به افزایش هزینه تولید آن‌ها منجر می‌شود.

همچنین مقدار آمپر موتور و میزان لرزش با ابزار دقیق مورد بررسی قرار می-گیرد.

واشرها: واشرها در نقاط اتصال اجزاء مختلف پمپ استفاده می ‌شوند تا از نشتی مایعات جلوگیری کنند.

البته لازم به ذکر است که پمپ های تزریق را می توان بر اساس فاکتورهای دیگر به انواع دوزینگ پمپ دیافراگمی، پیستونی و پریستالیتیک نیز تقسیم بندی نمود که هر یک از نظر ساختار و ویژگی های آنها با هم متفاوت هستند.

از پمپ های تفلونی برای جا به جا کردن موادی که قابلیت خورندگی و اسیدی بالایی دارند نظیر اسید فسفریک، اسید سولفوریک، اسید نیتریک استفاده می شود. علاوه بر این در کویل مسی مخزن های آب و شستشوی کویل فن کویل و همین طور چیلرها کاربرد دارند.

پمپ هایی از جنس مواد مصنوعی. با توجه به اینکه از یک طرف مقاومت فلزات در برابر مواد شیمیایی دارای محدودیت است و از طرف دیگر هزینه ساخت پمپ هایی از جنس قیمت پمپ ضد اسید فلزات خاص بسیار گران تمام می شود لذا در بسیاری از موارد گزینه مناسب استفاده از انواع مواد مصنوعی برای ساخت قطعات پمپ می باشد.

از سوی دیگر، پمپ ‌های ضد اسید به طور خاص برای تحمل شرایط سخت و مایعات بسیار خورنده طراحی شده‌اند و معمولاً از مواد مقاوم‌تر و با کیفیت‌تری ساخته می‌شوند که توانایی کار در دماها و فشارهای بالا را دارند.   

مشاوره با کارشناسان این حوزه یا مراجعه به دستورالعمل های صنعتی می تواند اطلاعات دقیق تری را برای نیازهای خاص شما ارائه دهد.

سری های دیگر از پمپ های آبتین صنعت با اتصالات سرشیلنگی و جوشی نیز تولید می¬شوند.

پس در هنگام انتخاب پمپ اسید باید جنس انتخاب شده پمپ بر اساس سیال انتقالی انتخاب شود.

در صنعت تصفیه آب و فاضلاب و سایر صنایع به دلایل مختلف نیاز به تزریق مواد شیمیایی در اندازه های مشخص وجود دارد.

پمپ‌های ضد اسید یک نوع پمپ با شرایط خاص هستند که با استفاده از الکتروموتورهای تک فاز یا سه فاز کوپله می‌شوند و ورودی و خروجی آن‌ها با توجه به سفارش مشتریان می‌تواند فلنچی یا رزوه‌ای باشد. در بعضی از مدل‌های پمپ ضد اسید، از یک تبدیل کننده استفاده می‌شود که به بخش پوسته متصل شده و از این طریق جابه جایی سیالات انجام می‌شود.

لازم به ذکر است که این نوع پمپ دارای حجم تزریقی کمتری نسبت به پمپ های برقی می باشد.

پمپ مواد شیمیایی از نظر کاربرد و نوع فعالیت به سه دسته تقسیم می شود که در ادامه در خصوص هر یک از آن ها توضیح خواهیم داد.

Report this page